Bamboo Cotton Pads

Wasbare, biologische wattenschijfjes.
Natuurlijke super zachte stof van bamboe is geschikt voor de alle huidtypen, ook de gevoelige huid. Een zachte manier om de huid te reinigen. Reinigt (samen met reinigingsproduct) effectief waterproof make-up en laat de huid glad, zacht en schoon achter.

Set van 10 stuks
Consumentprijs: €10,95

Naast een setje van 10 stuks in een zakje zijn de Cotton Pads ook per 50 stuks los te verkrijgen.
Ideaal voor salongebruik en als klantenattentie

Mail ons om een bestelformulier op te vragen met inkoopprijzen:

info@beautytrainingen.nl 

Voordelen:

  • Make-up Remover Pads
  • Biologische ‘wattenschijfjes’
  • Wasbaar & herbruikbaar
  • Milieubewust
  • Duurzaam
  • Zacht op de huid

De pads kunnen voor vele doeleinden gebruikt worden. Voor het verwijderen van oogmake-up, het reinigen van het gezicht, het aan brengen van gezichtslotion na de reiniging. Ook handig om in de handtas mee te nemen, voor het reinigen van gezicht, neus, babyspenen etc. De ronde make-up remover pads zijn ca. 8 cm in diameter, gemakkelijk mee te nemen reistas of toilettas.

Milieubewust: de biologische make-up remover pads kunnen vele malen worden gebruikt. Deze kunnen in de wasmachine gewassen worden, in een waszakje. N.B.: doe de pads nooit los in de wasmachine, altijd in een waszak en zorg dat deze goed dicht zit.

Bamboe is zeer duurzaam en bevat natuurlijke textielvezels. Voor wie het belangrijk vindt om te besparen op tonnen kostbare wattenschijfjes, zijn deze niet-chemische natuurlijke pads ideaal.

Combinatie katoen met bamboe. Voor katoen is veel water nodig in de teelt, terwijl bamboe geen kunstmatige irrigatie nodig heeft.