Allround Schoonheidsverzorging Niveau 4

~ De opleiding voor het landelijk erkende ANBOS Branchediploma Niveau 3 ~
Heb jij de opleiding tot schoonheidsspecialiste gevolgd en wil je je verder specialiseren?
Leer door voor allround schoonheidsspecialist.
Wat houdt allround schoonheidsspecialist in en waarom zou je deze vervolgopleiding doen?
– Steeds vaker wordt het allround diploma gevraagd
– Je onderscheid je van andere specialisten
– Je verbreedt je horizon en vaardigheden
– Verdieping van je kennis in de huid
– Je leert meer over huidverbeterende behandelingen en hoe je deze in kuurvorm kunt aanbieden
Je kunt kiezen uit diverse specialisaties en je kunt deze in delen volgen:
– Behandeling van de Acne huid
– Huidverbeterende massages (zoals bindweefselmassage)
– Elektrisch 0ntharen
etc.
 • Leer het vak door gekwalificeerde docenten met jarenlange ervaring op een zeer breed vlak.
 • Kies voor een opleiding die examengericht én praktijkgericht lesgeeft.
 • Kijk uit dat je niet voor een schooldiploma gaat, maar voor het landelijk erkende diploma. Dat doen wij!
 • Met dit volwaardige, door Anbos erkende, diploma kun je écht direct aan de slag als schoonheidsspecialist.
 • Wij helpen je examengericht en begeleiden je tevens door je examenperiode heen.
 • Je kunt de opleiding volgen op je eigen tempo. Wij adviseren je een persoonlijk studietraject.
 • Kies voor zelfstandig leren of kies voor extra modulen en begeleiding.

Acne Specialisatie

Binnen de schoonheidssalon neemt de behandeling een belangrijke plaats in. Alleen dat al is een reden om je te specialiseren. De Acne Specialisatie is te volgen na de basisopleiding schoonheidsspecialist. Als puistjes of mee-eters ontsteken, ontstaat er acne. Een vervelende, zichtbare aandoening op het gezicht, de rug en de borst. Een goede verzorging thuis en huidverbeterende behandelingen in de salon verminderen de acne, voorkomen blijvende littekens en brengen de huid weer in balans.

Hoe te starten?

Module 1
Volg als eerste onze webinarsessie (2 x 2 uur) om al meer inzicht te krijgen in de achtergrond van Acne en verschillende behandelmethoden.

Module 2
Daarna kun je ervoor kiezen om door te gaan voor je Acne Specialisatie voor het Anbos erkende diploma. Dan heb je dit 1e deel online al gevolgd via onze webinars. Vervolgens kun je thuis verder studeren en je huiswerk online inzenden, waarbij we je op afstand begeleiden. Tussendoor hebben we nog een webinar waarin je weer direct in contact staat met de docent en medecursisten. Je sluit dit deel af met diverse oefenexamens die je thuis kunt doen. Zodra deze crisis achter ons ligt kun je gelijk doorstromen naar je theorie examen.

Module 3
Vervolgens met de groep de praktijkdagen en kun je daarna door naar je praktijkexamen voor het (door Anbos erkende) diploma.

Losse praktijkles
Voor wie niet voor zijn specialisatie wil gaan, maar wel meer over acne wil leren: na module 1 (webinarsessie) kun je er ook voor kiezen om 1 praktijkles te boeken, om meer feeling te krijgen om deze huidproblematiek in je salon te behandelen.

Goede begeleiding en voldoende aandacht. Tussendoor mogelijkheid om vragen te stellen als je toch nog iets wil weten! Erg tevreden over de begeleiding!

Marjolein Plak, Skindeep Beauty, Oudkarspel

Goede inhoudelijke en interessante opleiding. Duidelijke uitleg van de docent en goede aanwijzingen tijdens de les. Fijn dat er buiten de les om ook genoeg begeleiding wordt geboden.

S. van Amerongen

Elektrisch ontharen

Met de specialisatie Elektrisch Ontharen kun je je klanten effectief te behandelen tegen alle vormen van overbeharing. Met elektrisch ontharen wordt overbeharing definitief aangepakt. Via een dun, steriel wegwerpnaaldje wordt elk haarzakje met stroom vernietigd. Deze behandeling kan alleen worden uitgevoerd bij haartjes die zichtbaar zijn. Tussen de behandelingen door kunnen de haren niet geharst of geëpileerd worden. De behandeling moet meerdere malen, meestal wekelijks, worden herhaald. Afhankelijk van de haardikte, de mate van overbeharing en het te behandelen gebied kan de totale behandelingsduur sterk variëren van enkele maanden tot 1 à 2 jaar.

Hoe te starten?

Module 1
We starten als eerste onze webinarsessies om inzicht te krijgen in de achtergrond van Elektrisch ontharen en behandelmethoden.

Module 2
Vervolgens kun je thuis verder studeren en je huiswerk online inzenden, waarbij we je op afstand begeleiden. Tussendoor hebben we nog een webinar waarin je weer direct in contact staat met de docent en medecursisten. Je sluit dit deel af met diverse oefenexamens die je thuis kunt doen. Zodra deze crisis achter ons ligt kun je gelijk doorstromen naar je theorie examen.

Module 3
Vervolgens met de groep de praktijkdagen en kun je daarna door naar je praktijkexamen voor het Anbos erkende diploma. We hebben voor deze periode speciaal stappenplan en betalingsmogelijkheden.

Waarom Beautytrainingen.nl?

 • We staan bekend om onze kracht in korte lijnen, en persoonlijk contact en begeleiding
 • Je krijgt les van hooggekwalificeerde docenten met meer dan 20 jaar vakkennis en meer dan 10 jaar ervaring als docent én accessor (examinator)
 • Geen grootschalige school, je bent geen nummer
 • Persoonlijk studieadvies
 • Je volgt je eigen persoonlijke studietraject die we samen afstemmen
 • Je krijgt les in een fijne ambiance
 • Je gaat na je opleiding op voor het landelijk erkende branchediploma
 • Je kunt extra (persoonlijke) modules bijboeken wanneer je meer begeleiding nodig hebt
 • Wij rekenen geen btw: we zijn CRKBO geaccrediteerd en daarmee als opleider btw-vrijgesteldDaarom! Beautytrainingen.nl!