Gezondheid

~ trainingen ~
Zonder de juiste voeding geen huidverbetering

TRAINING VOEDING & HUID

Wil je meer resultaten behalen bij klanten met huidproblemen of huidveroudering?
Of wil je jouw klanten meer voedingsadviezen en advies over supplementen kunnen geven, maar weet je niet precies hoe?
Dan is deze training echt iets voor jou!

Onze training is merk-onafhankelijk! Geen verkoop van bijbehorende producten. Puur kennis voor jou als vakspecialist.
In deze training leer je waarom bepaalde voedingstoffen ontstekingen geven en wat je dan wel kunt eten. Je krijgt inzicht, aan de hand van de juiste intake, waarom jouw klant last heeft van acne, andere huidproblemen en huidveroudering.

De training is gebaseerd op de orthomoleculaire visie. Dit houdt in: voedingsadvies op het principe van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. De training wordt gegeven door een trainster die opgeleid is in orthomoleculaire voeding. Na deze dag heb je een mooie basis om jouw klanten de juiste voeding en supplementen te adviseren.

Niet alleen de buitenkant, maar ook de binnenkant telt!

Data: zie AGENDA
Trainingskosten : € 175,00 excl. BTW

Live Training:
Duur: 1 dag
Inclusief: manual, certificaat.

Ook mogelijk online Training:
Duur: 3 sessies van 2 uur
Inclusief: digitaal manual, certificaat

Benodigde basiskennis:
Geen. Naast gediplomeerde schoonheidsspecialisten is deze training ook toegankelijk voor specialisten in opleiding en andere beauty professionals.

Interesse? Geef je dan snel op >>>

Hoofdpijnmassage & meer

Veel mensen lijden aan hoofdpijnen. Zo’n twintig procent van de Nederlanders heeft minimaal 1 dag in de week hoofdpijn. Bij veel mensen zorgt hoofdpijn er voor dat ze niet goed meer kunnen functioneren in het dagelijkse leven. Volwassen vrouwen geven aan drie keer zo vaak hoofdpijn te ervaren als mannen. Dit zijn veelal vrouwen in de vruchtbare leeftijd, 16 tot 45 jaar (gemiddeld), door de extra hormonale triggers. Meer dan 70.000 mensen hebben per dag een migraine aanval. Daarvan zijn er bijna 50.000 vrouw.

We kennen veel soorten hoofdpijnen (spanningshoofdpijn, clusterhoofdpijn, medicatie afhankelijke hoofdpijn chronische dagelijkse hoofdpijn, migraine).

Leer hoe je bij hoofdpijn een effectieve massage kunt geven. Dit kun je in je gezichtsbehandeling invoegen of je kunt het apart aanbieden. In deze training leer je, in tegenstellingen tot andere trainingen, maar ook meer over de achtergronden van hoofdpijn, de invloed van voeding & hormonen. Kortom een complete training waarbij je dit probleem van meer kanten kunt aanpakken.

Benodigde basiskennis: Naast gediplomeerde schoonheidsspecialisten is deze training ook toegankelijk voor specialisten in opleiding en andere beauty professionals (zoals masseurs).

Duur: 1 dag
Datum: zie AGENDA
Kosten: €175,00 excl. BTW
Inclusief: manual en certificaat

Interesse? Meld je aan >>>