Gezondheid

~ trainingen ~
Zonder de juiste voeding geen huidverbetering

TRAINING VOEDING & HUID

Wil je meer resultaten behalen bij klanten met huidproblemen of huidveroudering?
Of wil je jouw klanten meer voedingsadviezen en advies over supplementen kunnen geven, maar weet je niet precies hoe?
Dan is deze training echt iets voor jou!

Onze training is merk-onafhankelijk! Geen verkoop van bijbehorende producten. Puur kennis voor jou als vakspecialist.
In deze training leer je waarom bepaalde voedingstoffen ontstekingen geven en wat je dan wel kunt eten. Je krijgt inzicht, aan de hand van de juiste intake, waarom jouw klant last heeft van acne, andere huidproblemen en huidveroudering.

De training is gebaseerd op de orthomoleculaire visie. Dit houdt in: voedingsadvies op het principe van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. De training wordt gegeven door een trainster die opgeleid is in orthomoleculaire voeding. Na deze dag heb je een mooie basis om jouw klanten de juiste voeding en supplementen te adviseren.

Niet alleen de buitenkant, maar ook de binnenkant telt!

Data: zie AGENDA

Live Training:
Duur: 1 dag

Ook mogelijk online Training:
Duur: 3 sessies van 2 uur

Kosten: vraag onze infomap op.

Benodigde basiskennis:
Geen. Naast gediplomeerde schoonheidsspecialisten is deze training ook toegankelijk voor specialisten in opleiding en andere beauty professionals.

Interesse? Geef je dan snel op >>>

Het was veel interessante informatie, maar prima te doen op deze wijze. Ik kan hier echt mee aan de slag met mijn klanten. Aanrader!

08-01-2020

Interessante verdieping voor huiden met problemen. Een goede aanvulling in deze tijd waarin we huidproblemen ook van binnenuit proberen te behandelen.

04-05-2020

Perfecte aansluiting op mijn acne specialisatie om meer te leren over (onder andere) dit huidprobleem en mijn klanten hier echt goed mee te kunnen helpen.

04-05-2020

Leerzame training, weer heel wat wijzer. Zeker de moeite waard om te volgen!

17-09-2020

Ik  ben heel wat wijzer geworden. De informatie was helder maar je moet jezelf er zeker nog wat extra in verdiepen om de linkjes allemaal te leggen. Des al niet te min vond ik het super leuk om op deze manier weer geprikkeld te worden! Als laatste vond ik het heel prettig dat ik de training kon terug kijken op een moment dat het mij beter uit kwam en dat we nog ruim de tijd krijgen om deze nog een keer te bekijken en beluisteren. Bedankt voor de kennis en wie weet tot de volgende training!

Bibi

11-02-2021
Hoofdpijnmassage & meer

Veel mensen lijden aan hoofdpijnen. Zo’n twintig procent van de Nederlanders heeft minimaal 1 dag in de week hoofdpijn. Bij veel mensen zorgt hoofdpijn er voor dat ze niet goed meer kunnen functioneren in het dagelijkse leven. Volwassen vrouwen geven aan drie keer zo vaak hoofdpijn te ervaren als mannen. Dit zijn veelal vrouwen in de vruchtbare leeftijd, 16 tot 45 jaar (gemiddeld), door de extra hormonale triggers. Meer dan 70.000 mensen hebben per dag een migraine aanval. Daarvan zijn er bijna 50.000 vrouw.

We kennen veel soorten hoofdpijnen (spanningshoofdpijn, clusterhoofdpijn, medicatie afhankelijke hoofdpijn chronische dagelijkse hoofdpijn, migraine).

Leer hoe je bij hoofdpijn een effectieve massage kunt geven. Dit kun je in je gezichtsbehandeling invoegen of je kunt het apart aanbieden. In deze training leer je, in tegenstellingen tot andere trainingen, maar ook meer over de achtergronden van hoofdpijn, de invloed van voeding & hormonen. Kortom een complete training waarbij je dit probleem van meer kanten kunt aanpakken. Naast klanten met hoofdpijn is deze massage ideaal bij alle vormen van stress en spanningen.

Duur: 1 dag
Datum: zie AGENDA

Kosten training: €175,00 excl. BTW
Inclusief: manual, lunch, certificaat.

Benodigde basiskennis: Geen. Naast gediplomeerde schoonheidsspecialisten is deze training ook toegankelijk voor specialisten in opleiding en andere beauty professionals (zoals masseurs)

De trainster heeft veel kennis in huis.

25-11-2020

De hoofdpijnmassage geeft je ontspanning en rust in je hoofd.

25-11-2020

Een aanrader! Ook leuk om toe te passen in een gezichtsbehandeling.

25-11-2020

Interessante en mooie massage. Gevoelig maar daarna heerlijk ontspannend!

25-11-2020

Niet alleen voor mensen met hoofdpijn, maar ook super voor wie kampt met stress en spanningen.

25-11-2020