Massages

~trainingen ~
BINDWEEFSEL MASSAGE
Bindweefselmassage, de natuurlijk ‘facelift’

Bindweefselmassage is een huidverbeterende behandeling voor het gezicht en verbetert de conditie van de huid. Rimpels, littekens, vochtophopingen en andere huidproblemen kunnen hiermee aanzienlijk verminderd worden. De doorbloeding in het bindweefsel wordt geactiveerd, waardoor de aanmaak van collageen- en elastinevezels wordt gestimuleerd. Hierdoor ziet  de huid er jonger, gladder en steviger uit!

Deze 3-daagse training bevat en deel theorie voor de noodzakelijke achtergrondkennis. Verder is de training veelal praktijkgericht, waarbij er op elkaar geoefend wordt. Tussen de trainingsdagen zit bewust een ruime tijd om zelf in de praktijk de geleerde vaardigheden te oefenen, zodat de volgende trainingsdag dieper op zaken in gegaan kan worden. De tussenliggende perioden oefen je op modellen in je salon en oefen je met het maken van goede foto’s voor en na. De training omvat ook een marketinggedeelte waar handvatten gegeven wordt hoe deze massage in de praktijk in te zetten en te promoten.  Les 3 wordt afgesloten met een theorietoets en praktijkbeoordeling. Bij een goed resultaat ontvang je een certificaat en kun je het geleerde in de praktijk brengen.

Dit is een driedaagse training
De eerstvolgende groep start op 30 april 2020
Interesse? Meld je aan >>>

Les 1: 30 april 2020
Les 2: 28 mei 2020
Les 3: 25 juni 2020

Cursus Bindweefselmassage een half jaar geleden afgerond. De cursus is niet te lang en niet te kort. Je leert in enkele dagen exact genoeg om een goede bindweefselmassage uit te voeren. Na de cursus ben ik gestart in de salon en met mooie resultaten! Ook de begeleiding is super van P&B Cosmetix.

 

Miloe van Hove, Schoonheidsstudio 072, Heiloo

Alweer iets geweldigs afgerond in het training centrum van P&B Cosmetix. Het was een heel andere ervaring, massage geven die echt heel mooie resultaten kan geven. Ik vond het heel fijn dat er in een kleine groep gewerkt werd, want de docent van wie wij les kregen, hield ons goed in de gaten, en met heel veel geduld heeft zij ons steeds weer geholpen om de grepen goed uit te voeren. Ik ben echt heel blij dat ik deze cursus heb gedaan, want je gaat steeds meer over de huid nadenken, wat zijn de effecten als je dus bindweefsel massage doet.
Edith Gruwel van Beautysalon Piurity, Voorschoten.

Edith, Beauty Salon Piurity, Voorschoten

De bindweefseltraining afgerond, zeer tevreden over de training en heb er zin in om mee te gaan beginnen!
Bedankt voor de persoonlijke aanpak , aandacht en tips!

Jacqueline Theeuwen, Mooi@Home, Blitterswijck
CUPPING MASSAGE
Dè Anti-Aging behandeling

Cupping is in Zuid-Amerika en Peru een eeuwenoude traditie. Bij onze Cupping massage werken we met siliconen cups waarbij net als de traditionele werkwijze in Peru een vacuüm ontstaat.

De massage heeft een ontspannende en helende werking. Het maakt daarbij verklevingen los, het voert afvalstoffen en vocht af en brengt zuurstofrijk bloed naar stagnerende spieren en de huid. Tijdens de training leer je met name de massage voor het gezicht, tevens behandelen we ook een deel van het lichaam.

Voor het gezicht is deze massage, naast onze bindweefselmassage een ideale verrijking in de salon voor huidverbeterende behandelingen. Voor het lichaam is deze massage ideaal bij cellulite, behandelen van spieren en het verbeteren van de algehele huidconditie en –tonus. Naast de techniek, leer je hoe je het in je behandelingen kunt inzetten, in combinatie met de producten.

Interesse? Meld je aan >>>

SEE MASSAGE

~ Scalp, Ears, Eyes ~
Hoofdhuidmassage, oren en ogen. Compleet met lepelmassage!
Intensieve massagegrepen voor een ware dieptewerking. De verschillende massagegrepen kunnen worden verwerkt in een bestaande gelaatsmassage. Deze massage kan ook als massage op zich gegeven worden in een speciale behandeling. Spanningen worden losgelaten, blokkades worden vrijgemaakt, en afvalstoffen worden afgevoerd.

Interesse? Meld je aan >>>

HOTSTONE +  MASSAGE & COLDSTONE

De Hotstone massage (hoe kan het ook anders met stenen uit de Andes)  is een welbekende massage in Peru. Onze Hostone massage is een gecombineerde vorm van massage, thermotherapie en aromatherapie. De massage heeft een diepe ontspannende werking. Deze thermotherapie kan bestaan uit hete, warme en koude stenen, aangepast aan de persoonlijke behoefte. Het lichaam wordt zowel met de handen als met de warme stenen gemasseerd. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en gewrichten en geeft dus een snellere en diepere ontspanning van de spieren dan bij een ‘gewone’ massage. Dit geeft het effect dat er een diepe ontspanning ontstaat, maar ook dat de bloed- en lymfestromen beter gaan circuleren. We behandelen de massage van lichaam en gelaat, met hotstones en coldstones.

Interesse? Meld je aan >>>

HONEY DEEP TISSUE MASSAGE

Bindweefselbehandeling voor lichaam én gezicht.
Een krachtige massage die de huid roze tot rood laat worden en tot diep in het bindweefsel werkt.

– Natuurlijke huidpeeling
– Verbetert de bloedcirculatie en zuurstofopname
– Ontgiftend en zuiverend
– Huidvernieuwend en voedend in de diepte.
– Gladde, sterke en onweerstaanbaar zachte huid.
– Een unieke beleving voor de klant.

Interesse? Meld je aan >>>

Na deze behandeling voelt je huid super zacht en lekker aan

04-04-2019

Je huid voelt superzacht aan. Een heel apart gevoel tijdens de behandeling. Het resultaat is een wauw-effect!

04-04-2019

Een verrassende nieuw training. Echte aanrader voor wie helemaal natuurlijk werkt.

04-04-2019
ROSE QUARTS MASSAGE

Een fijne massage die de klant een unieke beleving geeft. Door te spelen met de intensiteit en druk, kun je een lichte tot een zeer diepe en intensieve massage geven, zonder dat het je eigen handen en gewrichten belast. Ideaal bij: spierpijnen spierknopen, sporters of bij chronische problemen. Rose Quarts Massage is een ware beleving!

Je leert de massage zowel op het lichaam als in het gezicht. Ideaal in de salon is de rug, nek, schoudermassage, waarbij ook de bilpartij gemasseerd wordt (veel rugklachten komen hier vandaan!), we kunnen hierbij gewoon over de handdoek heen masseren! Massage van monnikskapsspier is ideaal bij nekklachten, stress en spanningshoofdpijnen! In het gezicht is deze massage heerlijk ontspannend, terwijl de doorbloeding en drukpunten gestimuleerd worden. Een mooie afwisseling met de ‘klassieke’ gezichts-, hals- en decolletémassage!

Interesse? Meld je aan >>>

PIURA FACIAL INCA MASSAGE

In de Piura INCA Facial Massage wordt de nadruk gelegd op lifting en huidverbetering.

We maken gebruik van meerdere technieken, herleid aan de zienswijze van de Inca’s, de indianenstam van Peru.
Waarin respect getoond wordt voor de huid en zijn zelfredzaamheid. Hoewel de massage liftend en huidverbeterend bedoeld is, zal de klant een intense ontspanning ervaren.

Een aanrader voor de Piura Schoonheidsspecialist die de filosofie en achtergrond van de Piura Skincare productlijnen en behandelingen meer accent wil geven en haar of zijn ‘basis’ gezichtsmassage wil uitbreiden.

* Training voor Piura Salons (depositairs).

MAGNETIC  MASSAGE

Deze massage is ontspannend en verlicht spanningen in het hele lichaam, hierdoor komt het lichaam in rust en balans. De massage is niet alleen aangenaam en goed voor wie het ondergaat, maar ook voor diegene die het geeft! Deze manier van masseren is namelijk niet belastend voor jezelf. De gezichtsmassage zorgt o.a. voor een verbetering van de microcirculatie, breed in te zetten om je huidige gezichtsbehandelingen te verrijken. Je leert meer over masseren met magneten op het gezicht en het lichaam, op de blote huid en over kleding heen. Je komt meer te weten over de achtergrond van deze mooie massage, de toepassingen, effecten, indicaties en contra-indicaties. Na de basistechnieken kun je vanuit je intuïtie gaan masseren.

Interesse? Meld je aan >>>

Alle trainingen zijn inclusief

  • Manual
  • Certificaat
  • Lunch

Bij de Cupping Massage en Bindweefsel Massage ontvang je tevens de massage op film, ter naslag.

Overzicht data complete Trainingsprogramma
Aanvraag Informatiemap