Micro Needling

Intensieve huidverbeterende en anti-aging behandeling

.

Micro Needling in jouw salon

Bij Beautytrainingen.nl kun je naast de training en masterclasses terecht voor de:

  • Aanschaf van je Micro Needling Pen
  • Aanschaf van de werkproducten

Trainingen zijn ook toegankelijk met eigen pen en producten.
Wij zijn in die zin merkonafhankelijk!
Opleiding en goede vakkennis is bij ons belangrijk. Het aanbieden van apparatuur en producten is een mooie aanvulling, maar geen must.

Data trainingen & inschrijven: KLIK HIER

Micro Needling kan ingezet worden bij:

Micro Needling kan worden ingezet bij:
– preventief tegen voortijdige huidveroudering (25+)
– anti-aging behandeling
– pigmentstoornissen en zonschade
– (acne) littekens
– grove huidstructuur of vergrote poriën
– rosacea en couperose

Hoe werkt Micro Needling

Kleine steriele naaldjes maken onder hoge snelheid talloze minuscule kanaaltjes verticaal in de huid. Deze zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar stimuleren de huid om actief te worden en in combinatie met werkstoffen, die nu veel beter in de huid kunnen doordringen, wordt diep in de huid het natuurlijke herstelproces op gang gebracht. De huid herstelt en sluit deze kanaaltjes met huideigen, glad collageen.

Huideigen groeifactoren komen vrij die de aanmaak van collageen, fibroblasten en elastine stimuleren.
Werkstoffen dit tijdens de behandeling worden gebruikt en/of als nabehandeling zijn: Hyaluronzuur, Vitamine A (retinol), Vitamine C.
De huid wordt voller, gladder, weerbaarder, steviger en egaler van kleur.

De cosmetische behandeling met Micro Needling is nagenoeg pijnloos. Na de behandeling voel je dat het doorwerkt. Soms heeft de huid een korte herstelperiode nodig van een aantal uren. De volgende dag voelt de huid zacht, glad en fris aan.
De medische behandeling werkt dieper en intensiever. Dit kan iets gevoeliger zijn, doch hoeft deze, indien goed uitgevoerd, geen pijn te doen. De herstelperiode kan iets langer zijn van een paar uur tot een paar dagen.

Wat is Nano Needling

Nano maakt gebruik van siliconen tips in plaats van naaldjes. Dit is een mooie aanvulling van de Micro Needling behandeling, bijvoorbeeld voor behandeling van de lippen, rond de ogen, couperose etc.

Siliconen tips maken de opperhuidcellen los en dode huidcellen worden van de bovenste huidlaag verwijderd zonder de huid te beschadigen. Hierdoor kan de huid optimaal werkstoffen opnemen. Door de nanotechnologie wordt de doorbloeding gestimuleerd en wordt de huid aangezet tot versteviging en celvernieuwing. De huid wordt tegelijkertijd gepolijst waardoor deze gladder wordt. De behandeling is geheel pijnloos. De huid voelt na de behandeling zacht en fris aan.

Nano Needling is geschikt voor:
– couperose
– verouderde huid
– grauwe of ruwe huid
– rest-acne
– lichte zonschade
– betere doorbloeding
– algehele oppepper van de huid

Micro Needling Pen 

Je kunt bij ons de Micro Needling Pen aanschaffen.
Informeer naar de mogelijkheden.

EMAIL

Leenpen

Speel je al langer met het idee om te starten met Micro Needling behandelingen in je salon maar houden de investeringskosten je tegen? Wij denken graag met je mee! Daarom biedt Beautytrainingen.nl jou nu de mogelijkheid te starten met een zeer toegankelijke instap zonder verplichtingen. Denk aan een leenpen die je 6 maanden kunt gebruiken. Zo kun je toch goed starten na je training met een lagere investering.

Producten

Naast de training en pen bieden wij ook de producten aan om in de behandeling mee te werken en de behandeling thuis op te volgen.
Deze keuze is optioneel.
Informeer naar de mogelijkheden.

EMAIL