Het nieuwe jaar begon goed voor P&B Cosmetix, leverancier van Piura Skincare. Op 12 januari opende Bianca namelijk samen met haar klanten het nieuwe pand in het Noord-Hollandse Zwaag. De nieuwe locatie beschikt over een grote trainingsruimte met vier behandelplaatsen, waardoor P&B Cosmetix zich nog verder kan ontwikkelen als trainerscentrum.

Het nieuwe pand biedt ruimte voor het kantoor, een aangename kamer met een gezellige koffietafel en misschien wel de belangrijkste aanwinst: een grote trainingsruimte. De redactie van vaktijdschrift De Beautysalon bezocht de nieuwe locatie in Zwaag, waar Bianca vertelde over de nieuwe kansen die deze stap biedt. “Voorheen gaf ik trainingen in Huizen. We mochten daarvoor gebruikmaken van een ruimte bij een salon. Ik ben dankbaar dat ik daar al die tijd terechtkon, maar ik ben blij dat ik iets meer vrijheid heb. Ik kan nu zelf alles inplannen. Daarnaast is de ruimte groter en overzichtelijker, ik kan nu acht tot tien mensen in één keer trainen.”

Workshops & Trainingen

P&B Cosmetix geeft nu twee dagen in de week training in het nieuwe trainingscentrum. Het brede aanbod bestaat uit niet alleen producttrainingen, maar ook starterstrainingen, massagetrainingen en zelfs workshops op het gebied van sales en social media. Toch is Bianca continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden. “Tijdens de open dag op 12 januari konden onze klanten ook een aantal workshops volgen, een verdieping op het gebied van peelings”, gaat Bianca verder. “Daar werd heel enthousiast op gereageerd. Ik wil dit daarom ook graag in de toekomst nog verder uitbreiden. We hebben al een eerste verdiepingstraining Peelings gepland staan, daarnaast hebben we verschillende onderwerpen in de pen, huidveroudering, pigment, zon.”

Piura Skincare

Wat opvalt bij ons bezoek aan P&B Cosmetix is dat alle ruimtes warm en huiselijk zijn ingericht, passend bij het natuurlijke en plantaardige merk dat P&B Cosmetix voert: Piura Skincare. Salons kunnen daar dan ook terecht om alles te leren over de producten van Piura, die bekendstaan om het gebruik van natuurlijke ingrediënten zoals planten, vruchten, bloemen en kruiden. “Tijdens de verbouwing hebben we geprobeerd de filosofie van Piura zoveel mogelijk terug te laten komen in ons nieuwe pand. Het straalt rust en warmte uit en geeft een prettige sfeer, zowel voor ons als voor onze klanten”, besluit Bianca.

Download het artikel: Artikel in vakblad De Beautysalon nr 1 2019