Ontmoet ons Team

Mijn naam is Bianca Moscoso en eigenaar van P&B Cosmetix, Beauty Trainingen én Piura Skincare. Na in 1996 mijn opleiding Schoonheidsspecialist te hebben afgerond, heeft het een tijd geduurd tot ik mijn draai heb kunnen vinden. Een aantal jaar weg uit de cosmetica en in de financiële sector werkzaam geweest. Daarna kwam het toch weer terug op mijn pad. Tijdens de jaren dat ik voor diverse cosmeticahuizen heb gewerkt als o.a. Trainingsmanager, Productmanager en later bij de start van mijn bedrijf heb ik veel mogen reizen. Seminars en opleidingen in Londen, Parijs, Barcelona , Munchen, Rome, Zuid-Afrika, Japan en Zuid-Amerika. Uit deze reizen en trainingen heb ik vele invloeden kunnen opsnuiven en heel veel kunnen leren. Vervolgens ben ik m’n job gaan combineren met freelance werkzaamheden, zoals Docent Schoonheidsverzorging niveau 3, Assessor (examinator) niveau 3 en ook het schrijven van opleidingsmateriaal. Uiteindelijk heb ik rond 2012 de move gemaakt om geheel voor mezelf te gaan werken en ben ik mijn bedrijf P&B Cosmetix gestart.

Mijn kennis en ervaring ligt op gebied van huidverzorging, huidverbetering, dermatologie, ingrediëntenleer, behandelmethoden, apparatuur, massagetechnieken en productontwikkeling. Alsmede in kennisoverdracht, bedrijfsvoering, verkoop en marketing. Tegenwoordig hou ik me met name bezig met de bedrijfsvoering en het ontwikkelen van de producten voor ons eigen merk Piura Skincare en het ontwikkelen van de diverse trainingen voor P&B Beautytrainingen. Zelf geef ik nog regelmatig nieuwe trainingen en privébegeleiding. Omdat het belangrijk en ook zo leuk is om met de essentie bezig te blijven. Niets geeft zoveel voldoening een specialist te zien groeien tijdens de opleiding of training en later in het veld bezig te zien. Inmiddels werken een team trainers die ruime ervaring hebben in het vak, als specialist of docent met ieder zijn of haar expertise. Om jou de beste leraar of coach te geven die je nodig hebt! Met ruim 20 jaar ervaring, in de professionele beautybranche, zijn wij een solide en ervaren partner voor jou en jouw salon.

.

Marjon Geschiere

Trainster bij Beautytrainingen.nl
en Piura Skincare.

Ik ben Marjon Geschiere. Vanaf 1998 heb ik besloten mijn passie te volgen: de uiterlijke verzorging.

Destijds zette ik als alleenstaande moeder met een zoontje van 2,5 jaar alles aan de kant om mijn droom te verwezenlijken. Maar jee, wat was dat moeilijk! Kindje op bed, boeken op tafel. Na de opleiding kleinschalig gestart met een salon aan huis. Maar mijn gedrevenheid en passie kende geen grenzen. Bij iedere cursus/training die ik volgde kwam de vraag naar boven: wat is er nog meer?

In 2009 kreeg ik de mogelijkheid om mij te ontwikkelen tot docent uiterlijke verzorging. Met ondersteuning van 2 zeer vakkundige collega docenten, heb ik ook in dit vakgebied mijn stempel kunnen zetten. Inmiddels al vele cursisten de opleiding niveau 3 en allround schoonheidsspecialsite niveau 4 mogen zien afronden

Sinds 2016 ben ik ook werkzaam als trainster bij P&B Cosmetix. Het ontwikkelen van product trainingen, massages en nieuwe behandelingen, samen brainstormen over product ingrediënten, behandeltechnieken en toekomstperspectieven in onze branche geeft mij een enorme kick!

Kortom: aankomend talent in deze branche coachen, gediplomeerde schoonheidsspecialistes trainen is dan ook echt mijn passie.