Peelings

~ Speciaal training ~
PEELINGS & ZUREN

Het gebruik van zuren en peelings is niet meer weg te denken in het aanbod van de schoonheidssalon. Kennis over deze zuren en bij welke indicatie je deze kunt inzetten is dus erg belangrijk. In deze training leer je alles over diverse soorten peelings (van mechanisch en enzymatisch tot diverse zuren), de effecten en toepassingen op de huid, indicaties en contra-indicaties en behandelmethoden. Je leert de juiste keuzes te maken welke zuren je inzet bij welke indicatie/huidbeeld.

Merk-onafhankelijke training
Duur: 1 dag
Data: zie AGENDA
Kosten training: €125,00 excl. BTW
Inclusief: handout, lunch, certificaat
Benodigde basiskennis: Je bent in bezit van een landelijk (door Anbos) erkend diploma Schoonheidsspecialist. Je dient hiervan een kopie te overleggen bij inschrijving.

Nascholingen: na deze training kun je de masterclasses volgen om je kennis en vaardigheden op peil te houden en je verder te verdiepen. Advies is min 1x per 3 jaar te updaten. Vraag naar ons verzekeringsadvies na de training.

Schoonheidssalon Anett, Enkhuizen
BIO PEELING
Beauty from the Amazon Rainforest

Dè professionele dieptereiniging van de huid. Dé hulp bij huidproblemen zoals een onzuivere of beschadigde huid, littekens en hyperpigmentatie. Jarenlang onderzoek heeft geresulteerd in:

  • Een Bio Peeling, uniek in zijn soort
  • Nieuw werkstofcomplex voor onderscheidende werking
  • Andere benadering in de behandeling:  unieke voorbehandeling, gecombineerde massage en nazorg
  • Creativiteit in de behandeling
  • Toegankelijk instap
  • 100% natuurlijk
  • met BioScrubs: biologisch en ecocert gecertificeerd

* Met de Piura Bio Peeling is het mogelijk om los in te stappen, naast je vaste merk in je salon.

Duur: 1 online training (webinar)  vooraf vanuit huis te volgen + 1 dagdeel Live in ons opleidingscentrum
Data: zie AGENDA
Kosten: gratis bij start

Benodigde basiskennis: Je bent in bezit van een landelijk (door Anbos) erkend diploma Schoonheidsspecialist. Je dient hiervan een kopie te overleggen bij inschrijving.

Interesse? Meld je aan >>>

De Salon, Groningen
Beauty Studio Marloes, 's Gravenzande

Mooie resultaten met de Piura Bio Peeling

Schoonheidssalon Look's & Beauty, Echteld

Ik krijg zulke fijne reacties en mooie resultaten. Zie deze voor-na foto’s.

Salon Femme, Enkhuizen
Schoonheidssalon Natuurlijk bij Lis., Echteld

Keer op keer prachtige resultaten met de Piura Bio Peeling

Schoonheidssalon Anett, Rhoon
Puur Willemijn, Baflo

Keer op keer prachtige resultaten met de Piura Bio Peeling

Beauty Studio Marloes, Lock
RECENSIES

Ik heb een paar keer een kuur gedaan van 3 keer 1x per 2 weken. Dat geeft een mooi anti-aging resultaat.

Schoonheidssalon Richarda, Dodewaard

Afgelopen week prachtige resultaten gezien met de bio peeling! Ik stond er gewoon zelf versteld van hoe mooi het resultaat was. Eén dame kwam voor haar tweede behandeling ter vermindering van acne littekens wat een verbetering was er al zichtbaar. Een andere dame voor haar eerste behandeling, deze op anti-aging gericht, en ik mag wel zeggen WAUWWWWWWW meteen na de behandeling was er al duidelijk verschil te zien!

Studio Purmerend, Purmerend

Na het volgen van de training van de BIO PEELING heb ik deze behandeling ingezet in mijn salon. Zonder reclame hiervoor te maken heb ik deze behandeling onder mijn klantenkring, bij wie het kon, geadviseerd. De resultaten zijn echt geweldig!! Een duidelijk zichtbare zijdezachte frisse huid met fijnere huidstructuur na iedere behandeling! Al mijn klanten die deze behandeling hebben ondergaan zien en voelen ook direct het resultaat en zijn ook erg enthousiast! Het resultaat verkoopt in deze zichzelf. Als kers op de taart is deze behandeling ook nog eens 100% natuurlijk en met Eco-cert gecertificeerde ingrediënten.

 

By Ilse, Lent

Het eerste waar ik aan denk, als je Piura Bio Peeling zegt, is huidverbetering! Het resultaat na een kuur van 4 a 5 keer is verbluffend, de huid is in alle opzichten sterk verbeterd, ziet er (ook al na 1 keer gebruik) fris en rustig uit.

 

Beautysalon Piurity, Voorschoten