• Aanrader voor iedereen die met peelings werkt.
    • Super verzorgd. Alle aandacht voor iedereen, ruim de tijd voor vragen. De training wordt met liefde voor het vak gegeven. Top!!
    • Ik was helemaal vergeten hoe mooi de Piura Bio Peeling en de Glycol Peeling zijn! Door deze Verdiepingstraining heb ik veel geleerd over de producten en hun werking. Superblij dat ik deze training heb gedaan.
    • Niet alleen ikzelf heb een boost gekregen, maar ook mijn klanten krijgen binnenkort weer een flinke oppepper!
    • Boeiende en leerrijke verdiepingstraining met praktijkgerichte voorbeelden. Wat je met glycolzuren en biopeelings al niet kan bereiken!
    • Een interessante training waarbij je veel leert van andere ervaringen en meer leert over hoe de peelings werken in de huid en wat je precies kunt behandelen.

 

In deze training leer je meer over peelings en de achtergrond informatie hierover. Je leert het verschil tussen de diverse Piura peelings, de sterkten en mogelijke combinaties ermee en zeer belangrijk: de uitwerkingen op de verschillende huiden. Een belangrijk vervolg en herhaling/opfristraining wanneer je reeds met de Piura Bio Peeling en Glycolzuren werkt. Net als bij de Refresh Training wordt van te voren input gevraagd wat betreft knelpunten, zodat we de training kunnen afstemmen op de groep.
Training voor Piura depositairs, nadat Vervolgtraining B en Bio Peeling Training is gevolgd.

Interesse in deze training? Geef je op voor een volgende groep >>>

Lees meer op pagina Trainingen >>>