Training Apparatuur

~ training apparatuur ~
TRAINING MICRO NEEDLING

Intensieve huidverbeterende, anti-aging behandeling.

Kleine steriele naaldjes maken onder hoge snelheid talloze minuscule kanaaltjes verticaal in de huid. Deze zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar stimuleren de huid om actief te worden en in combinatie met werkstoffen, die nu veel beter in de huid kunnen doordringen, wordt diep in de huid het natuurlijke herstelproces op gang gebracht. De huid herstelt en sluit deze kanaaltjes met huideigen, glad collageen. Huideigen groeifactoren komen vrij die de aanmaak van collageen, fibroblasten en elastine stimuleren. De huid wordt voller, gladder, weerbaarder, steviger en egaler van kleur.

Micro Needling kan worden ingezet bij:
– preventie tegen voortijdige huidveroudering (25+)
– anti-aging behandeling
– pigmentstoornissen en zonschade
– (acne) littekens
– grove huidstructuur of vergrote poriën
– rosacea en couperose

NANO NEEDLING

Siliconen tips maken de opperhuidcellen los en dode huidcellen worden van de bovenste huidlaag verwijderd zonder de huid te beschadigen. Hierdoor kan de huid optimaal werkstoffen opnemen. Door de nanotechnologie wordt de doorbloeding gestimuleerd en wordt de huid aangezet tot versteviging en celvernieuwing. De huid wordt tegelijkertijd gepolijst waardoor deze gladder wordt.
De behandeling is snel, pijnloos en geeft vrijwel direct resultaat. De huid voelt na de behandeling zacht en fris aan. Soms heeft de huid een korte herstelperiode nodig van een aantal uren.

Nano Needling is geschikt voor:
– couperose
– verouderde huid
– grauwe of ruwe huid
– rest-acne
– lichte zonschade
– betere doorbloeding
– algehele oppepper van de huid

Duur: 1 dag
Data: zie AGENDA

Flexibele mogelijkheden en merkonafhankelijk*:
Training is los te boeken.
Optioneel apparaat en materialenpakket.

Benodigde basiskennis: Je bent in bezit van een landelijk (door Anbos) erkend diploma Schoonheidsspecialist. Je dient hiervan een kopie te overleggen bij inschrijving.

*Deze training is merk onafhankelijk.
Je kunt deze training los volgen puur als kennistraining. Dan werk je met je eigen pen/apparatuur die je meeneemt naar de training. Heb je nog geen pen, dan bieden we een pen aan, welke een mooie instap-pen is voor wie net met Micro Needling gaat starten. Daarna kun je zelf kijken of je hierin verder gaat en misschien verder gaat met kostbaarder apparatuur. Ook bieden we de microgels en bijpassende producten aan, waarmee je heel mooi mee kunt gaan werken. Ook hierin ben je vrij om hier wel of niet voor te kiezen.

Nascholingen: na deze training kun je bij ons masterclasses en updates volgen om je kennis en vaardigheden op peil te houden en je verder te verdiepen. Advies is minimaal 1x per 3 jaar te updaten.

.

Een mooie aanvulling op de anti-age behandelingen van mijn salon. De masterclass is letterlijk en figuurlijk ‘de diepte in’

Mooi in Balans

Het was een fijne cursus.

Margreet

Micro Needling, een hele leuke behandeling om te doen!

Sophie

Heel blij met de microneedling training, ik heb weer veel kennis opgedaan. Echt te mooi om er niks mee te doen!

Edith, Beautysalon Piurity

Leerzame verdiepingstraining met alle nieuwe technieken van nu. Fijne aanvulling voor in je salon!

Anoniem

.

Leenpen

Speel je al langer met het idee om te starten met Micro Needling behandelingen in je salon maar houden de investeringskosten je tegen?
Beautytrainingen.nl biedt jou nu de mogelijkheid te starten met een zeer toegankelijke instap zoals met een 𝐥𝐞𝐞𝐧𝐩𝐞𝐧.
Op die manier kun je starten zonder hoge investering of kun je de behandeling rustig opstarten in je salon.
Informeer naar de mogelijkheden.