Divers

~ trainingen ~

11 mei 2023

P&B EVENT:
Voor wie: Schoonheidsspecialisten, Huidtherapeuten & specialisten/therapeuten in opleiding
Datum: Donderdag 11 mei 2023
Locatie: Zwaag, Noord-Holland
Kosten: €75,00 excl. BTW* 

* hiervan wordt €10,00 aan HUKAs (De Huidkanker Stichting) gedoneerd
* N.B.: dit bedrag geldt bij inschrijvingen die vóór 31-12-2022 bij ons binnen zijn

OPGEVEN

P&B EVENT:

Zon & Huidkanker

Zon & Huidveroudering

Huidproblemen (zoals acne, rosacea, eczeem, psoriasis)

Maar liefst één op de vijf mensen in Nederland krijgt de diagnose huidkanker en daarmee is het de meest voorkomende vorm van kanker. Per jaar wordt er bij ongeveer 55.000 mensen huidkanker vastgesteld. Jaarlijks sterven ongeveer 1000 mensen aan een vorm van huidkanker. Deze cijfers zijn niet mis. Maar hoe kunnen we het beste huidkanker voorkomen? Jij als Schoonheidsspecialist kunt hierin beslist een grote rol in spelen. Als geen ander heb jij kijk op de huid van je klant en kun je veranderingen daarin signaleren.

Daarom organiseren wij een speciaal event voor beauty professionals, waarbij sprekers op dit gebied informatie geven over deze onderwerpen.

Eén van deze spreker is Dermatoloog Dr. Menno Gaastra, een zeer bevlogen Dermatoloog die direct boeit in zijn verhaal door zijn passie. Hij houdt zich met name bezig met de ontwikkelingen in behandelingen van diverse huidkankers zoals immuuntherapie en doelgerichte therapie bij een melanoom. Hij deelt graag zijn kennis over dit thema met ons zodat wij onze klanten nog beter kunnen informeren. Menno Gaastra is uitgeroepen tot Dermatoloog van het jaar 2019 én bekend van o.a. TLC programma ‘Bad Skin Doctors’.

Interesse? Geef je dan snel op>>>
Bij opgave voor 31-12-2022 kun je je nog voor de speciale prijs van €75.00 inschrijven.