Divers

~ trainingen ~
Zonder de juiste voeding geen huidverbetering

TRAINING VOEDING & HUID

Wil je meer resultaten behalen bij klanten met huidproblemen of huidveroudering?
Of wil je jouw klanten meer voedingsadviezen en advies over supplementen kunnen geven, maar weet je niet precies hoe?
Dan is deze training echt iets voor jou!

Onze training is merk-onafhankelijk! Geen verkoop van bijbehorende producten. Puur kennis voor jou als vakspecialist.
In deze training leer je waarom bepaalde voedingstoffen ontstekingen geven en wat je dan wel kunt eten. Je krijgt inzicht, aan de hand van de juiste intake, waarom jouw klant last heeft van acne, andere huidproblemen en huidveroudering.

De training is gebaseerd op de orthomoleculaire visie. Dit houdt in: voedingsadvies op het principe van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. De training wordt gegeven door een trainster die opgeleid is in orthomoleculaire voeding. Na deze dag heb je een mooie basis om jouw klanten de juiste voeding en supplementen te adviseren.

Niet alleen de buitenkant, maar ook de binnenkant telt!

Interesse? Geef je dan snel op >>>

THREADING

Leer epileren met draad volgens Arabische traditie.
Creëer de perfecte wenkbrauwen bij je klanten. Met deze verfijnde techniek kun je heel precies werken en de meest fijne haartjes weghalen, zo ook de ongewenste donshaartjes in het gezicht.

Onze trainster werkt op een mooie onderscheidende wijze met deze techniek, volgens haar traditie. Ze vertelt je meer over de geschiedenis van threading, waar het vandaan komt en hoe het ontstaan is. Hoe kun je threading toepassen. Wat voor draad gebruiken we en welke speciale materialen gebruiken we nog meer. Om daarna de threading technieken onder begeleiding in de praktijk te gaan oefenen.

Interesse? Geef je dan snel op >>>

SKIN’S WAXING

Het waxmerk SKIN’S biedt trainingen aan op diverse locaties in het land, zo ook in ons Trainingscentrum. Tijdens de ‘SKIN’S Basic’ training leer je een unieke techniek van ontharen:

  • Harsen vanaf 1mm lengte
  • Harsen op een lage temperatuur
  • Hoge elasticiteit
  • Minimale huidbelasting: de hars hecht niet aan de huid
  • Diepe en effectieve ontharing

De Basis training is voor iedereen die met SKIN’S wil kennismaken en/of beginnen. Enige kennis van waxing is bij deze workshop aan te bevelen. Mocht na enige oefening in je eigen praktijk blijken dat je nog een keer wilt komen, dan is dat geen enkel probleem. De training is kosteloos.

Interesse? Geef je dan snel op >>>