Verkoop & Marketing

~ trainingen ~
VERKOOPTRAINING
BETER EN MEER VERKOPEN

Zit verkopen niet in jouw systeem?
Blijf je het lastig vinden om het gesprek aan te gaan?
Weet jij dat je klant profijt zal hebben van de thuisverzorging in aanvulling op jouw behandelingen maar vind je het lastig dit te onderbouwen?
Dan is deze interactieve training met persoonlijke begeleiding voor jou!

Deze training bestaat uit 3 delen:
Stap 1: een persoonlijke intake en vooraf een belsessie met de trainster. Hierin kun je jouw behoefte aangeven en waar jouw zwakke punten liggen waar je hulp bij kunt gebruiken.
Stap 2: vervolgens 1 live sessie online in kleine groepjes, deze duurt ongeveer 3,5 uur
Stap 3: een belafspraak voor een persoonlijke evaluatie

Deze training wordt gegeven door Jacqueline Crietee. Zij heeft commerciële economie gestudeerd én heeft al meer dan 15 jaar een eigen schoonheidssalon. Door deze achtergrond kan ze het verkopen van producten en sales in het algemeen baseren op haar grote kennis en uitgebreide ervaring. Vanuit deze combinatie geeft ze al tien jaar (verkoop gerelateerde) trainingen en begrijpt ze goed waar jij als ondernemer en schoonheidsspecialiste tegen aan loopt. Haar interactieve trainingen bevatten het overbrengen van praktische en theoretische kennis en er wordt tevens specifiek ingegaan in de zaken die jij hebt aangedragen middels een voorafgaande intake. Praktijkvoorbeelden, rollenspellen en telefonische begeleiding achteraf behoren ook tot haar begeleiding.

Jacqueline: “Het jezelf aanleren van structuur in een verkoopgesprek is een belangrijk onderdeel van verkoop. Deze structuur kun je toepassen op de manier hoe jij wil verkopen. Zodat je dicht bij jezelf blijft. In deze verkooptraining maak ik je deze structuur eigen, met jouw persoonlijke wensen. Op deze manier is verkopen leuk!

Kosten: 150,00 ex btw*
Data: zie agenda

Er kwamen veel verschillende onderwerpen ter sprake en deze waren zeer leerzaam en makkelijk toe te passen. Iedereen in de training kreeg de kans om aan te geven wat zij belangrijk vonden om te leren. Ook heb ik veel van de andere cursisten geleerd. Mijn algemene beoordeling over deze training van Jacqueline is zeer goed.

T. Vermaning, Schoonheidsstudio Les Visages, Amsterdam

Wat mij het meeste aansprak in deze training van Jacqueline is de manier van anders luisteren en communiceren met de klant om zo je verkoop te kunnen verbeteren. Ook de interactie vond ik heel erg prettig, hier heb ik ook veel van geleerd.

A. Molenaar, Instituut Perine in Mijdrecht

Verkopen zit niet in mijn systeem, dus om dit eigen te maken is niet makkelijk. Jacqueline kan het je zo aanleren, dat het nu op mijn eigen natuurlijke manier beter lukt. Deze training was precies wat ik nodig had. Voor mij was het compleet.

H. Atok, Helen Juliete Huiverzorging & Aromtherapie in Amsterdam
VAN PASSIE NAAR RESULTAAT

Gepassioneerd praten over je vak, je behandelingen en producten. Maar zodra je het woord ‘verkopen’ hoort, wordt het moeilijk. Herken je dat? Dat je niet iemand wilt zijn, die andere mensen een product aansmeert? Of het gewoonweg niet durft aan te kaarten of denkt dat het te ‘duur’ is voor je klant? Dat je voor je klant denkt?

Druk in je salon bezig, en je social media en marketing schiet er steeds bij in. Hierdoor ben je vaak op het laatste moment dingen aan het regelen. Herken je dat?

Je bent je er vast van bewust, maar weet niet hoe je dit moet aanpakken. En tja, zonder nieuwe klanten of verkoop, geen omzet, geen winst. En uiteindelijk ook geen werkplezier. Dus hoe help je jezelf over de drempel om toch te gaan promoten en/of te gaan verkopen?

Waarom kies je voor deze training?
Het verschil met andere trainingen is dat onze trainers ook in hetzelfde vak werkzaam zijn en begrijpen waar jij tegenaan loopt. Hierdoor kan zij als geen ander met jou meekijken en je hierin begeleiden. Je leert op een andere manier hiernaar te kijken en vanuit een andere insteek je verkoopadvies in te gaan, wat voor de klant alleen maar logisch en fijn is, in plaats van een gevoel van ‘aansmeren of opleggen’. Je leert manieren die voor jou goed werken en krijgt tools waarmee je direct aan de slag kunt. Ook kijken wij met je mee om je planning nog beter te maken voor je marketing en geven je eye-openers om nieuwe kansen te vinden.

Elke training is een aanvulling tot MEER OMZET en MEER RESULTAAT.

Deze training in het bijzonder. Neem het mee en verbeter je zelf!

RECENSIES

Bedankt voor de leuke en leerzame training! Veel geleerd en kan  het nu toepassen in de praktijk! Beauty&Sun te Didam

Deze training was zeer leerzaam en we hebben nieuwe tools om mee aan de slag te gaan! All Skins Schoonheidsinstituut te Amsterdam.

Ik heb alweer een verrijking erbij voor mijn salon. Voor mij betekent deze training veel,  het is niet makkelijk ook de producten te verkopen. Maar als je niet praat over je producten en de behandelmogelijkheden onthoud je de klant van een optimaal en essentieel advies. Daar waar ze recht op heeft bij jou als specialist. Er is van alles besproken wat je ook meemaakt in de salon en hoe ga je daar dan mee om? Hoe vertel ik mijn klant dat mijn producten voor haar ‘probleem’ goed zijn? Productadvies, vertel wat het product doet, maak de vertaalslag naar de klant. ‘Ruiken, voelen  proeven’. Wist je dat 15 % is rationeel en 85% is emotioneel? WEES TROTS OP JE PRODUCTEN. Ik  ga ermee aan de slag. Ik zie het nu heel anders dan voor ik bij jullie kwam.  P&B Cosmetix, wat fijn dat jullie dit weer mogelijk maken voor ons. Beautysalon Piurity te Voorschoten.